اصلاح ژنتیکی مخرب یا سودمند؟

0

مقاومت مدنی در برابر علم

دانشمندان و مردم غیرمتخصص درباره محصولات کشاورزی اصلاح ژنتیکی شده (GMO) نظرات بسیار متفاوتی دارند. این محصولات به کمک ابزارهای ژنتیکی دچار تغییراتی شده‌اند تا میزان برداشت افزایش یابد، یا در برابر کم‌آبی، علف‌کش‌ها و حشرات آفت مقاومت بیشتری داشته باشند. در یک نظرسنجی که توسط موسسه پیو انجام شده و نتایج آن در ژانویه امسال منتشر شده، ۸۸ درصد از دانشمندان بی‌خطر بودن این نوع محصولات را تضمین کردند. در حالی که تنها ۳۷ درصد از مردم غیرمتخصص آمریکا این محصولات را بی‌خطر دانستند. اختلاف نظر مردم و دانشمندان بیش از ۵۰ درصد است!

منبع: New York Times

بازنشر از فیسبوک کاوه فیض اللهی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


+ 3 = هفت